banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Balıklıgöl Mehmet Tahir Güllüoğlu Guy Lucien Michel Landel Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ŞUTSO) Mehmet Yetim

Karataş; Ergenekon hukuki değil siyasi bir karardır



Suriye’de yaşana olaylardan Ergenekon davasına kadar gazetecilerin tüm sorularını cevaplayan Karataş, “Türkiye gündemi son günlerde her anlamda birbiri ardına üzücü olaylarla geçiyor” dedi.

Otel Dedeman’da düzenlenen iftar yemeğinin ardından gündemi değerlendiren İl Başkanı Karataş, “Suriye’de son dönemlerde yine Kürtler üzerine bir kıyım yaşanıyor. Bu olayların daha da büyümemesini ve bir an önce son bulmasını diliyoruz. Suriye’de de Türkiye’de olduğu gibi farklı renklerin bir arada yaşaması bizim içinde son derece önemlidir. Sadece soydaşlarımızın değil her ırktan Türkmen’inden Arap’ına ve Kürt’üne  kadar herkesin özgürce yaşaması Ramazan Bayramı için en büyük dileğimizdir” diye konuştu.


Bir gazetecinin Ergenekon davasının sonuçlanması ile ilgili sorusuna ise Karataş, “Bu tamamen hukuki olmayan bir siyasi karardır. Bu gelişmede bizi son derece yaralamıştır” dedi.

Karataş iftar programının ardından Ceylanpınar’a gideceğini ve burada yaşananları bizzat gözlemleyeceğini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.