banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep Sanlıurfa Balıklıgöl PTT 1 Lig ak parti

Karaköprü Belediyeden başarılı personele plaket VİDEO

Ankara Meclis Haber Dergisi tarafından “yılın başarılı başkanı” seçilen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, başarısının kaynağının çalışkan, azimli ve ekip ruhu içerisinde hizmet eden personelleri olduğunu belirterek onları ödüllendirdi.

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen personel toplantısına Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Başkan yardımcıları Tahir Kalkan, Ömer Göçebeler, Mehmet Gök, Basın Müdürü Sinan Unkur, birim Müdürleri ve personeller katıldı.

Ödülü alanlar arasında Basın yayın müdürü Sinan Unkur'da bulundu.

Gerçekleşen Personel toplantısında 2012 yılında başarı gösteren personellere plaket dağıtımı öncesi konuşan Başkan Çiftçi; “Sevgili arkadaşlar, her zaman yaptığımız gibi çok çalışacağız, Karaköprü’yü değiştireceğiz, dönüştüreceğiz bunları yapmışız, yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz, eğer hedef ve amacı birlikte koyarsak hedefe birlikte gidersek o birliktelik o heyecan önce Başkan yardımcılarından, Müdürlerden, Şeflerden ve sizlerden başlayıp gelirsek böyle güzel alt ve üst yapılar, parklar, bulvarlar, sosyal mekanlar gibi eserler ortaya çıkacaktır” dedi.

Daha sonra Başkan Çiftçi, ve Başkan yardımcıları 2012 yılında başarılı olan personellere plaket ve başarı belgesi takdim ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.