banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

JİK açılışına bakan neden gelmedi?

Judo İhtisas Kulübü Restaurant ve Cafe açılışına Devlet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik’in katılımı ile bugün açılışı olacaktı. Ancak Bakan Çelik’in yoğun programından dolayı katılamadığı ve hazırdaki konukların katılımı ile açılışı oldu.

Açılışa Bakan Çelik’in katılmayışı hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Haber merkezimize gelen maili aynen sizlerle paylaşıyoruz.

 

İŞTE O MAİL;

Judo İhtisas Kulübü, Bahçelievler 4.sokakta Gençlik Merkezi altında, Restaurant ve Cafe açılışıu bugün devlet bakanı açacaktı.

Saatlerce beklendikten sonra yoğun program bahanesi ile açılışı ybakanın yerine meclis üyeleri, il gernel meclis üyeleri ve çokkkkkk değerli basın mensupları ile milletvekili adayı ve ak partili yöneticiler açılışını yaptı. Peki bu açılışa bakan neden gelmedi. Değerli basın mensupları neden bu sorunun cevaıbını bulamadılar…

Ben buldum.

Size ihaber ediyorum. O mekan ihalesiz bir şekilde 7 ay önce açılmıştı. Her ay başka bir tabela adı altında birilerine hizmet veren mekan bir hafta gün önce yine tabela değişimi ile Judo İhtisas Kulübüne tahsis edildi. Bakan gelmedi ama bahkanın etrafındakiler orada boy gösterdiler. Peki burada bakan gelmeyerek hukuksuz ve şaibeye girmedi. O girmediyse girenleri engelemeyecek mi.

Umarım haberci olarak bu haberi yayınlarsınız…” denildi.

 

Konuyla ilgili olarak AK Parti ve Judo İhtisas Kulübü Başkanı Ali İhsan Delioğlu’ndan bir açıklama yapılması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.