banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Balıklıgöl Mehmet Tahir Güllüoğlu Guy Lucien Michel Landel Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ŞUTSO) Mehmet Yetim

Hüseyin Köroğlu, Harran Belediye Başkan Aday Adayı oldu

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi olan Hüseyin Köroğlu; “Tarihi ile bütünleşen ve yaşanılabilir bir kent için aday oluyorum” dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında resmi başvuruyu yapan Hüseyin Köroğlu 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için Harran’dan resmen start verdi AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında Başkan Av. Yusuf Eğilmez’e başvuru dilekçesini teslim eden  Köroğlu; “Harran’ı  en iyi bilenlerden biriyim. Tarihi ile bütünleşen ve yaşanılabilir bir kent için aday oluyorum” dedi.

Başkan Av. Yusuf Eğilmez ise Köroğlu’na başarılar dileyerek; “Birlikte çalıştık. Partiye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Harran İlçemize, ilimize ve partimize hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” dedi.


Anavatan Partisi döneminde İl Genel Meclis Üyeliği yapan ve 2011 Milletvekili Seçimlerinde AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Hüseyin Köroğlu, 2012 Haziran ayında yapılan AK Parti Şanlıurfa İl Kongresinde İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmişti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.