banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

BAŞKAN ÇİFTÇİ;


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa ederek AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilli aday adayı olan Celalettin Güvenç’in yerine Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Gerçekleşen programa AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti İl ve İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun bir kalabalığın sevgi gösterisi ile karşılanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi toplantı salonuna geçerek kameraların karşısına geçti.
 

İL BAŞKANI ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL "BAŞKAN ÇİFTÇİ'NİN KARAKÖPRܒDE YAPTIKLARI REFERANSTIR"

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Öncelikle bu birlik ve beraberlikten dolayı tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Elbette ki Urfa’ya kim bir çivi çakmış ise onu güzellikle anacağız. Bu yeni döneme girerken yapılan istişareler sonucu bizzat Başbakanımızın kendisine görev tevdi ettiği Karaköprü Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi kardeşimizdir. Bu yeni dönemde Nihat bey ile birlikte Nihat Beyin geçmişi Karaköprü’de yaptıkları referanstır. Bugüne kadar gerek halkla gerek teşkilatla uyumlu çalışması nedeniylede kendisini göstermiş bir kardeşimizdir. Bu yeni dönemin hem Nihat beye hem Şanlıurfa’ya hem de Şanlıurfalı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ; "ŞANLIURFA'DA BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE HAREKET EDECEĞİZ"

Başkan Beyazgül’ün konuşmaların ardından açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, “Perşembe günü genel merkezimizde bir istişare toplantısı yapıldı. Ben öncelikle istişareye başkanlık yapan Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na ve genel merkezdeki tüm yetkili arkadaşlarımıza teşekkür ederim. İnşallah yarın gurubumuzun ve meclisimizin teveccühü ile seçildikten sonra Şanlıurfa’mıza 2,5 yıl Vali olarak hizmet eden ve 30 mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen daha sonra memleketinde Milletvekili Aday Adayı olan Celalettin Güvenç ile bir devir teslim törenimiz olacak. Ben Celalettin Bey’in yapmış olduğu hizmetlerden dolayı samimi ve yürekten teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki yaşamında kendisine başarılar diliyor. Rabbim yar ve yardımcısı olsun” dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; "ŞANLIURFA'DA 7-24 ÇALIŞACAĞIZ"

Başkan Çiftçi; “Şanlıurfa’mızın 18 bin 514 kilometre karesi ve 13 ilçesi ile bir bütünlük ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz” diyen Başkan Çiftçi, ”Öncelikle teveccühü boşa çıkarmama adına görevi devir alacağımız günden itibaren Şanlıurfa’mızın 18 bin 514 kilometre karesi ve 13 ilçesi ile bir bütünlük ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Kamuoyuna şunu söylemek istiyorum. Şanlıurfa’nın bir evladı olarak bugüne kadar hem teşkilatta yapmış olduğumuz hizmetler hem yerel yönetici olarak belediye de yapmış olduğumuz hizmetler ışığında Şanlıurfa’yı geleceğe taşımak, Şanlıurfa’yı yatırım noktasında, birlik beraberlik hususunda huzuru tesis etme noktasında bir yerlere taşımak benim canı gönül den ve yürekten istediğim bir konudur. Bunun için 7-24 çalışacağız” diye konuştu.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; "BENİM BİR ÖMRÜM VAR ONU DA ŞANLIURFA'YA FEDA EDERİM"

Başkan Çiftçi daha sonra İl Başkanlığı önündeki halka hitaben bir konuşma yaparak şunları belirtti; "Halkımıza şunu söylemek isterim yerel yöneticiler halkın içinden çıkan sokaktan çıkan mahallede gezen köyde gezen onların öz evladıdır. Onlara yani halkına hizmet etmeyi ibadet aşkı ile kabul eder onları gelişmesi kalınması sorunların çözülmesini temel amaç olarak görür.

AK Parti kadroları, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu,  bize önemli bir sorumluluk yükledi bende Şanlıurfa'lılara güveniyorum siz arkamda olduğunuz müddetçe siz destek verdiğiniz müddetçe benim bir 24 saatim var birde ömrüm var onu Şanlıurfa'ya feda ederim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.