banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep Sanlıurfa Balıklıgöl PTT 1 Lig ak parti

Bakan Çelik'ten Oğlu PKK tarafından kaçırılan Çeçan ailesine ziyaret VİDEO

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik,  Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lıların yol keserek kaçırdığı 3 askerden biri olan Reşat Çeçan'ın Eyyüpkent Mahallesi'nde bulunan ailesinin evini öğle saatlerinde ziyaret etti.

Bakan Çelik, kaçırılan askerin babası Cemal ve annesi Fatma Çeçan ile bir süre görüştü. Yaklaşık yarım saat aile ile görüşen Bakan Çelik, çıkışta gazetecilere açıklama yaptı. Ailenin gelişmelere ilişkin sürekli bilgilendirildiğini belirten Bakan Çelik şöyle konuştu:

"Aileye geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Devlet, 3 askerimizle ilgili gerekli çalışmayı yapıyor. Valimiz ve Emniyet müdürümüz aile ile sürekli irtibat halindeler. Diyarbakır Valiliği ile irtibat halindeler. Diğer kurumlarla sürekli görüşme halindeyiz. Askerlerimizin sağ salim bir şekilde evlerine dönmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Öte yandan PKK'lılar tarafından kaçırılan askerin ablası da, Bakan Çelik'e yalvararak kardeşinin bir an önce bulunmasını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.