banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep Sanlıurfa Urfa Sanlıurfa Haber ak parti

Av.Şıhanlıoğlu durmak bilmiyor

 Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili adayı Av. Zeynel Fatih Şıhanlıoğlu, 12 Haziran Genel seçimlerine çok az bir zaman kala, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

     Şanlıurfa’da ayak basmadık yer bırakmaya ve herkesin desteğini almaya çalıştığını belirten Bağımsız Milletvekili adayı Av. Zeynel Fatih Şıhanlıoğlu,

 “Allah nasib ederse hemşehrilerimin de desteğiyle seçilip TBMM’ne giderim. Şanlıurfa’mızı, Viranşehir’imizi ve değerli hemşehrilerimi en iyi şekilde temsil eder, onların sorunlarını ve taleplerini meclise taşırım. Şunun da unutulmamasını isterim ki, memleketimizde taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ederiz. Bizde demokratik bir yarış olan seçimler için başvurumuzu yaptıktan hemen sonra çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Gitmedik yer, çalmadık kapı, halini hatırını sormadık kimse kalmayıncaya kadar ziyaretlerimize devam edeceğiz. İnşaallah semeresini alırız. Zaten bizim tek amacımız insanımıza, memleketimize hizmet etmektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.