banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

AK Partiden STK'lara teşekkür ziyareti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve AK Parti İl Başkan Yardımcıları Halit Taşdönderen, Mehmet Büyükfırat, İl Yönetiminden Yasemin Güllüoğlu ve Ahmet Kenan Kayral ve Gençlik Kollarından Fatih Akgül ve Halil Atıcı’dan oluşan heyet, 12 Haziran 2011 Milletvekili Genel Seçimlerinden sonra teşekkür ziyaretleri çerçevesinde STK’ları ziyaret ederek teşekkür ettiler.

 

AK Parti heyeti Zahireciler Borsasına giderek Dernek Başkanı Mustafa Ertürk’le görüştüler. Bir süre fikir alış verişinde bulunduktan sonra teşekkür ederek ayrıldılar.

Buradan ayrılan AK Parti heyeti Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Şanlıurfa Şubesine geçerek Başkan Ömer Faruk Kahraman’ı ziyaret ettiler. Esnaf sorunlarının gündeme geldiği sohbette, başkan Ömer Faruk Kahraman’a teşekkür ettiler.

 

Daha sonra Lokantacılar ve Tatlıcılar Odasına geçtiler. Burada oda Başkanı Mehmet Kaçak ve yönetimi ile Şanlıurfa esnafının sorunlarını da konuşan heyet, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliğine geçerek oda başkanlarının da bulunduğu bir toplantıda fikir alış verişinde bulundular. Burada Odalar Birliği Başkanvekili Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve diğer oda başkanları karşıladı.

 

Kendilerine teşekkür için gelen AK Parti heyetine STK olarak çok memnun olduklarını belirten Başkanlar; “Şanlıurfa ve esnaf sorunları hakkında sohbetimiz oldu. Seçim geçtikten sonra tekrar bizi ziyaret ederek teşekkür ettiler, bu davranışlarından dolayı biz teşekkür ediyoruz” dediler.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ise; “Seçimde Şanlıurfalılar bizi güçlü bir şekilde desteklediler. Biz de Şanlıurfalılara teşekkür ediyoruz. Bu anlamda Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek teşekkür ettik. Seçimi atlattıktan sonra tekrar Şanlıurfa’da bulunuyoruz. Yapılması gerekleri yerinde görerek not alıyoruz. Şanlıurfa için yapılması gerekenleri meclise taşıyacağız” dedi.

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.