banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber mustafa Urfa Balıklıgöl Sivas 4 Eylülspor Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz

AK Parti teşkilat yöneticisi:

 Geçtiğimiz günlerde trafik polisleri ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) yöneticileri arasında tartışma yaşandığı ve çıkan olaylarda AK Parti teşkilatındaki yöneticilere polis tarafından sert müdahalede bulunulduğu iddia edildi.

Olay sırasında gözaltına alınan AK Parti teşkilat yöneticilerinden Uğur Apaydın’ın, yaşadıkları hakkında kaldırıldığı hastanenin acil servisinde verdiği ifade ortaya çıktı.

“Başka bir doktor tarafından darp raporu aldık”

Trafik polisleriyle arasında park etme meselesi yüzünden tartışma çıktığını iddia eden Apaydın, “Trafik polisinden aracımı iki dakikalığına park etmek için rica ettim. Ancak polisin hakaretine maruz kaldım. Yaşadığımız olay polis tarafından abartıldı. 60’a yakın polis tarafından gözaltına alınmaya çalışıldık. İlçe emniyet müdürü gelerek polisleri sakinleştirmeye çalıştı. Olayın üzerinden aşağı yukarı 3,5 – 4 saat geçmiş olduğu için ifade alınması için işlem başlatacaklarını söylediler. Zorunlu olarak sağlık raporu alınması için hastaneye gittik. Polisler, beni uzlaştırmak için emniyete çağırdı ancak emniyette 4 saat bekledikten sonra uzlaşma yerine rapor almak için hastaneye götürüldüm. Doktor raporu verdi. Doktora, nasıl buna imza atıyorsun, polisler tarafından darp edildiğimi söyledim. Başka bir doktor tarafından darp raporu aldık. Emniyete getirildiğimizde polisler, ilçe başkanımızdan da şikâyetçi olduklarını söylediler. Merak ettiğimiz uzlaşma için konuşulan insanların ifadesinin alınmasıdır.” dedi.

“Bana hakaretler ettikten sonra darp etti”

Kendilerine polisler tarafından komplo kurulduğunu ileri süren Apaydın, “ Olaydan sonraki Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne gittim. Orada ilk sorun yaşadığımız polis ile karşılaştım. Ona, “Dünkü yaşanan olaydı oldu ve bitti. Hiçbir şekilde parti ismi olmamasına rağmen, sizden izin istememe rağmen, sizin şikâyetçi olmanız doğal ama parti ismi kullanarak size karşı böyle davrandığımı ifade etmeniz size yakışır mı, ayıp değil mi?” dedim. O da, derdimi mahkemede anlatmamı istedi. Bende ona kabalık ve terbiyesizliğe devam ettiğini söyledim. Bana hakaretler ettikten sonra darp etti. Bu bize komplo girişimidir.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.