Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_04jrn6lm4sbetfcm8t6utf2r57, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Zabıta sıkı denetime başladı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Zabıta sıkı denetime başladı

Merkez ilçelerde unlu mamul üreten firmalara yapılan denetimlerde, hijyen ve gramaj kontrolleri yapıldı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Burak Küçük’ün başkanlığında Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü Belediyelerinin zabıta müdürleri toplantı yaptı. Yapılan toplantıda alınan kararla, merkez ilçelerdeki unlu mamul satan işyerlerinde eş zamanlı denetim yapılması kararlaştırıldı. Karar doğrultusunda sabah erken saatlerde merkez ilçelerde zabıta ekipleri denetime çıktı.

 

KAPSAMLI DENETİM YAPILDI

 

Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde iş yerlerine eş zamanlı yapılan denetimlerde; hijyen, gramaj ve ruhsat kontrolü yapıldı. Denetimler sırasında noksan gramaj, hijyen şartları uygun olmayan ve ruhsatı bulunmayan işyerleri hakkında yasal işlem yapıldı.

 

7 İŞYERİ HAKKINDA CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

 

Denetimler sırasında eksik gramajlı 107 ekmeğe, sağlıksız yağ, peynir, yumurta ve zeytine el konulurken, hijyenik ortam sağlanamayan 7 işyeri hakkında yasal işlem uygulandı. Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda Merkez İlçe Belediyelerle birlikte yaptığı denetimler, periyodik olarak devam edeceği öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.