banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Urfalılara bu tavukları yedireceklerdi! VİDEO
Bir gün önce kaçak ve kullanılamaz durumda olan kilolarla et ele geçirilerek imha edildi. bu kez denetimlerde kullanma tarihi geçmiş tavuk ile kuyruk yagı ele geçirildi




Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Gıda Kontrol Ekipleri, Evren Sanayi Sitesinde et bulunan bir depoda kontrol yapmak istedi.




Deponun kapısının kapalı olması nedeniyle işyeri sahiplerine telefonla ulaşan ve burada yaklaşık 2 saat bekleyen ekipler, işletme sahiplerinin gelmesiyle içeride bulunan kırmızı et, sakatat ve tavuk etini inceledi.




Ekiplerin depoda bulunan ürünlerle ilgili "kesim ve sağlık raporu" istemesi üzerine işyeri sahipleri ile görevliler arasında kısa bir tartışma yaşandı.




İşyeri sahiplerinin gerekli raporları getireceğini beyan etmesi üzerine söz konusu raporları bekleyen ekipler, bu arada son kullanma tarihi geçmiş ve bozuk olduğu belirlenen 1200 kilogram tavuk ile 800 kilogram kuyruğa el koydu.




Kamyonete yüklenen tavuk ve kuyruk imha edilmek üzere Şanlıurfa Belediyesi yetkililerine teslim edildi.
Kanalurfa.com





Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.