banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haber Yukarı Koçlu

Urfalı Doktor Hamza Yetim migren hastalığına çare buldu VİDEO


Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde Özel bir Tıp merkezinde Görev yapan Hamza Yetim TRT Kürtçe Kanalı TRT6’te Migren Hastalığına nasıl çare bulduğunu uygulamalı olarak anlattı.
Kendisi de migren hastası olan Dr. Hamza Yetim hastalığın çaresini nasıl bulduğunu anlatırken şöyle diyor;  kendim migren hastası olduğum için bir gün ilaçsız kaldım. Bu hastalığın başka bir çaresi olmalıydı. Bunu bulmalıyım dedim kendi kendime. Ve araştırmalarım sonucu bu tedavi yöntemini buldum” diyor.
Her hastalık için bir şifa vardır.  Ancak araştırılıp peşine düşüldüğünde Allah şifayı nasip ettiğini söyleyen Dr. Yetim bulduğu yeni tedavi yöntemini şu şekilde açıklıyor; “bioenerji uygulamasıyla vücudu fabrika ayarlarına döndürüyoruz. çözülemeyen vakalara akupunktur ve medikal terapi ilave ediyoruz. Üç seans sonunda %95 başarı elde ediyoruz. Görüntülerde görünen bioenerji kısmını teşkil ediyor” diyor.
Şimdiye kadar bu yöntemle birçok hasta tedavi ettiğimi söyleyen Dr. Hamza Yetim; tedaviye gelen hastalar içerisinde iyileşme bayanlarda yüzde 99 iken erkeklerde iyileşme oranı yüzde 90’larda kaldığını günluk 5 ile 10 hastaya baktığını  söyledi.

İŞTE DR. HAMZA YETİM’İN MİGREN TANIMI VE TEDAVİ YÖNTEMİNİN DETAYLARI;

“Migren genellikle ergenlikte veya 20'li yaşlarda ortaya çıkar ancak nadiren çocuklarda da migren vakalarına rastlanır. Eğer migren 50 yaşından sonra ortaya çıktıysa bir beyin rahatsızlığı ile bağlantılı olabilir.
1}Vakaların yaklaşık yarısında migren kalıtımsaldır.
2} Migren hastalarında, beynin, bazı görsel veya işitsel uyarıcılara verilen elektriksel tepkileri bastırmakta zorlandığı, bu nedenle hastanın hiper heyecanlı nörofizyolojik tepkilere sahip olduğu düşünülür.
3}Migren ağrıları çok çeşitli nedenlerle tetiklenebilir. Stres, hava değişimi, âdet, aşırı uyku veya yetersiz uyku en sık rastlanılan nedenlerdendir. Geçmişte bazı yiyeceklerin de migren ağrılarını tetiklediği düşünülüyordu ancak günümüzde yapılan çeşitli çalışmalar bu iddiayı reddeder niteliktedir. Migren belirtileri hastadan hastaya büyük oranda değişebilir. Örneğin bir hasta, başın tek tarafında hafif bir ağrı ve mide bulantısından şikayet ederken bir başkası başın iki tarafında şiddetli ağrı, ışığa ve sese duyarlılık görebilir ancak mide bulantısı çekmeyebilir. Pek çok hasta, migren ağrıları başlamadan saatler önce "prodrom" denen öncül belirtileri yaşayabilir. Bunlar arasında esneme, su toplanması, soluk beniz, mide bulantısı, ışığa duyarlılık ve haleti ruhiyenin ani değişimi (hüzünlenme veya çabuk sinirlenme gibi) sayılabilir.
4} Prodromların önlenmesine ve dolayısıyla migrenin başlamadan durdurulmasına yönelik tedavi girişimleri ise maalesef hastaların çok küçük bir yüzdesinde başarılı olmaktadır. Fiziksel faaliyetler ise -yardımcı olmaktan ziyade- migren ağrısı ve diğer semptomlarının şiddetlenmesine neden olabilir.
5} Migren başağrısından öte bir hastalık. Dünya Sağlık Örgütü’ne göre, günlük yaşamı en fazla engelleyen kronik hastalıklar arasında. Her beş kadından birinde görülüyor. Erkeklerde bu oran yarıya iniyor. Türkiye’de 15-55 yaş aralığında görülme sıklığı yüzde 16.’dır”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.