banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Urfa'daki İdarecilere Verimlilik Eğitimi

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Verimlilik Birimi tarafından Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanesi konferans salonunda Şanlıurfa’da görev yapan tüm idareciler (Hastane Yöneticileri, Hastane Başhekimleri, Başhekim Yardımcıları, İdari Mali Hizmetler Müdürleri ve Yardımcıları, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri ve Yardımcıları ve Kalite Yönetim Direktörleri )Eğitime tabi tutuldu.
Eğitim Genel sekreterlik verimlilik birimi tarafından gerçekleştirildi. Eğitimde konuşma yapan Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan SULHAN; Tüm idarecilere vatandaş için yapılan her işin arkasında olduğunu söyledi. Bu gün Şanlıurfa’da çalışan kalbeBy pas ameliyatı yapılıyorsa, Mikro cerrahi ameliyatları yapılmaya başlanmışsa, kapalı eklem ameliyatlarında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmişsek bu siz idarecilerin hastaya, hastalığa, vatandaşa verdiğiniz önemi göstermektedir. Biz Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak sizlere yön göstermeye geldik amacımız sadece vatandaşa hizmettir, kaynakların etkin ve verimli kullanılması konusunda sizlere rehberlik etmek için buradayız dedi.
Daha sonra eğitime kamu hastaneleri birliği genel sekreterliği verimlilik sorumlusu Dr. Erol ERKAN,  Uzman İbrahim Halil İNAKÇI, Uzman Serkan UÇAN ve verimlilik birimi Bilgi işlem sorumlusu Metin EROĞLU tarafından eğitimler verildi. Eğitim sonrası katılımcılara kokteyl verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.