Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_tnrgg3h7j838knjv692d6e5hh0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Toz taşınımı uyarısı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Toz taşınımı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkenin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Trakya, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Çorum, Çankırı ve Kırıkkale çevreleri ile Ankara'nın doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında toz taşınımı bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle kuzeyli yönlerden, Akdeniz kıyıları ile yurdun güneydoğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerinden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Toz Taşınımı Uyarısı: Yetkililer, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında toz taşınımı beklendiğinden görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, ulaşımda aksama gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Bölgelerde hava

Marmara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz'de toz taşınımı bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Çankırı ve Kırıkkale çevreleri ile Ankara'nın doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra bölgenin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Çorum çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin batısında hafif toz taşınımı bekleniyor.

Güney Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin batısında toz taşınımı bekleniyor.

Bazı illerde hava

İstanbul: Parçalı bulutlu 22/30

Ankara: Parçalı bulutlu 18/34

İzmir: Az bulutlu ve açık 25/34

Adana: Az bulutlu ve açık, sıcak 23/38

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, sıcak 21/40

Batman: Az bulutlu ve açık, sıcak 20/40

Van: Az bulutlu ve açık 13/28

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.