banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

Sucuka domuz eti katmışlar

Bir firmaya sucuklara domuz eti kattığı için para cezası kesildi. İşte ayrıntılar:

Haber 7

Kocaeli'nden sonra Kırklareli'de domuz eti şoku yaşanıyor. Bir işletmeye, üretimini yaptıkları sucuklara domuz eti karıştırdığı iddiasıyla "5 bin 700 lira para cezası" kesildi.

TAHLİLDEN DOMUZ ETİ ÇIKTI
Alınan bilgiye göre, Kırklareli İl Tarım Müdürlüğü ekipleri, sucuk imalatı yapan bir işletmede yaptıkları denetimde aldıkları numune sucukları analiz için Tarım ve Köy İşleri Bakanlığına bağlı İstanbul'daki laboratuvara gönderdi. Yapılan tahlillerde sucuklarda domuz etine rastlandı.

BAKANLIK PARA CEZASI KESTİ

Kırklareli Tarım İl Müdürlüğü, bunun üzerine işletmeye 5 bin 700 lira para cezası uyguladı ve üretim haklarını geri aldı.

"MARKA AÇIKLANSIN"
Haber7.com editörleri, konuyla ilişkin Tarım ve Köy İşleri Balanlığı'yla görüştü ve sucuklara domuz eti katan markanın açıklanması talebinde bulundu. Bilgiler elimize ulaştığı anda aktaracağız...

KOCAELİ'NDE DE ÇIKMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Gebze'de domuz eti ve at etinin satıldığını tespit etmesi şok etkisi yapmış, şehir halkı halen olayın şokunu üzerinden atmaya çalışırken zabıta ekipleri ilçe genelinde denetimleri arttırmıştı.

ELDE KALAN DOMUZLAR MI?
Öte yandan Kırklareli'nde ruhsatsız olduğu için 5 yıl önce hakkında kapatma kararı verilen, ancak domuzlar satılamadığı ve kesilemediği için kapatılamayan bir çok domuz çiftliği olduğu belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.