banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Sigaraya karşı yürüdüler

Şanlıurfa Valiliğinin önünde akşamüstü saatlerde başlayan yürüyüşe başta Sağlık İl Müdürü Dr. Hasan DEMİR ve sağlık personeli katıldı, yürüyüşe  Şanlıurfa halkıda  büyük ilgi gösterdi.

 DEMİR Yaptığı açıklımda;  31 mayıs dünya sigarasız günü olması vesilesi ile yurdun her köşesinde sigara ile etkinliğimiz var Sigara ve tütün mamullerinin kullanılmasının halk sağlığını ciddi anlamda toplumu tehdit ettiğini ve  sigara kullanıcılarının daha çok hedef kitle olarak bayanları seçtiğinden dolayı özellikle kadın nüfus içinde ciddi bir sigara içme teşvikleri olduğunu bunu'da dikkate alarak Sağlık Bakanlığımız "hedef sensin" sloganlı ile  özellikle kadınların sigara üreticilerin hedefi olduğunu vurgulayarak ve Sigaranın zararlarına dikkat çekmek için valilik önünde bir araya geldik, yürüyüş valilik önünden başlandı  yürüyüş esnasında katılımcılar çeşitli sigaraya hayır sloganları eşliğinde Balıklıgöle kadar yürüdüler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.