banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

Salman Ailesinin Dramı

 Salman ailesinin durumu yürek burkarken, küçük çocuk sadece süt ile besleniyor.
Ceylanpınar ilçesinde, işsiz ve hasta bir babanın 2.5 yaşındaki küçük çocuğu Muhammed Can Salman'a hastalığı konusunda teşhis konulamaması aileyi perişan ediyor. Doğduğu günden bu yana küçük oğlunun konuşamadığını, yürüyemediğini ve sadece sütle beslenebildiğini dile getiren 2 çocuk babası Hüseyin Salman, "Oğlum Muhammed Can, ilk doğduğu günden bu yana hastalığına teşhis konulamaması bizleri perişan etti. Türkiye'nin saygın hastanelerinde küçük oğlumun hastalığına çare bulmak için çeşitli testler ve
tahliller uygulanmasına rağmen çocuğumun hastalığına bir türlü teşhis konulamaması bizleri çok üzüyor. Kendi imkanlarım dahilinde elimden geleni yaptım, fakat maddi durumumuzun kötü olması nedeniyle oğlumu daha gelişmiş hastanelere götüremiyorum. Askerlikte görevimi icra ettiğim dönemde göğüs kafesimden nefes darlığı nedeniyle ameliyat oldum. O nedenle ağır işte çalışamıyorum. Babamda yatalak bir şekilde yaşamını sürdürmektedir. Sadece babamın emekli maaşı ile geçiniyoruz. Küçük çocuğum için hayırseverlerin
yardımını bekliyorum" dedi.
Torunu Muhammed Can'ın hastalığına çok üzüldüğünü dile getiren babaanne Edibe Salman, "Küçük torunum ilk doğduğunda hasta olduğunun farkına vardık. Birçok doktorlara ve araştırma hastanelerine götürmemize rağmen hastalığına teşhis koyamadılar. Torunumun bir an önce iyileşip yaşıtları gibi konuşup yürümesini istiyoruz" diye konuştu.
Oğlunun içler acısı durumuna bakarak kahrolduğunu dile getiren Anne Ayşe Salman ise, "Eşim hastalığından dolayı çalışamaması ve küçük oğlumun hastalığına teşhis konulamaması bizleri kahrediyor. Oğlum doğduğu günden bu yana sadece sütle beslenebiliyor. Farklı gıdalarla ve sıvılarla beslediğimiz zaman kusuyor. Oğlumun yaşıtları gibi sağlıklı olması için hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.