banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Prof. Dr. Elif Tekin İftar'a plaket

 Dünya Engelliler Haftası nedeniyle ilimizde bulunan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürlüğüce, DSİ konferans salonunda Özel Eğitimde Çözüm Önerileri konusunda Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Elif Tekin İftar'ın konuşmacı olarak katıldığı bir konferans düzenlendi.

Konferansa İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Yavuz ve okul müdürleri ile engelli çocukların velileri katıldı.

Konferans sonrası bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin "Değerli hocamızın söyledikleri çok önemli. Bence daha önemlisi eğitimin önemli bir yüzü keşfedildi. Bu yüzün engelli olarak nitelenen özel çocuklarımıza mutlaka olumlu bir katkısı olacağına, inandığımız programlar, çeşitli bölümler açıldı. Bir şey burada çok önemli kafamızdan engelleri kaldırmamız lazım, bu dünyaya bakışımızı biraz farklılaştırmamız lazım. Çünkü hala biz çok yakınımızda da olsa bu ızdırabı yaşayan insanları anlamada veya onlara yardımcı olmada arzu ettiğimiz noktada değiliz. Sorunlarımız var ama bunlar imkân ve zamana bağlı çözümü olan sorunlar. Hepinizin burada yapacağı işler var bizimde muhakkak daha çok sorumluluğumuz var. Değerli hocamızın Eskişehir'den buraya sizler için, bu konu için gelmesini ben çok önemsiyorum. Kendisine hepiniz adına teşekkür ediyorum." dedi

Konferansa katılan Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü müdürü Prof. Dr. Elif Tekin İftar'a, Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin tarafından bir plaket takdim etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.