Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_vev1tgruf1lgfab38a48a7u8p3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Meteorolojiden kuvvetli buzlanma ve don uyarısı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Meteorolojiden kuvvetli buzlanma ve don uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinin parçalı ve az bulutlu, Akdeniz ve Karadeniz kıyılarının yer yer çok bulutlu; Mersin, Adana, Hatay çevreleri ve Antalya'nın batı ilçeleri ile Marmara'nın doğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgesi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile kıyı Ege'de kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA:

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde İstanbul'un Anadolu Yakası ile Kocaeli ve Yalova çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Cuma) Mersin, Hatay ile Antalya'nın batı ilçelerinin, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde Adana çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

İç Anadolu: Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

Doğu Anadolu: Parçalı, güneydoğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte kuzeydoğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı, batısının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Bazı illerde hava nasıl olacak?

İstanbul: çok bulutlu, sabah saatlerinde Anadolu Yakası hafif yağmurlu 6/11

Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu -3/6

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 5/12

Adana: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 8/18

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 0/12

Batman: Parçalı bulutlu -2/12

Van: Parçalı yer yer çok bulutlu -7/4    

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.