banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber

Mardin'de Diyabete dikkat çekildi

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Müdürlüğü, “Dünya Diyabet Günü” nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkinlikler kapsamında resim yarışması düzenlenerek tarihi mekânlar mavi ışıkla aydınlatıldı.

Resim sergisinin yanında açılan stantta kan şekeri ölçümü yapılırken adımsayar ve broşürler dağıtıldı. Resim yarışmasında birinciye ödülünü İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, ikinciye İl Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Özlem Akman Yazgan verdi.

Zinciriye Medresesi de diyabetin sembol rengi olan mavi ile aydınlatıldı. Görkemli aydınlatma Mardin'in her tarafından hayranlıkla izlendi. Bu görüntüyü kaçırmak istemeyenler medresenin önünde bol bol fotoğraf çektikleri görüldü. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.