banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban

Kene kabusu; can aldı


Samsun'un Ladik ilçesi Ayvalı köyünde ikamet eden Ayşe Ocak (59), evinde rahatsızlanmasından sonra ailesi tarafından Ladik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan tetkiklerin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen ve Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Servisi'nde tedavi altına alınan Ayşe Ocak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ayşe Ocak'tan alınan numuneler Ankara Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi'ne gönderilirken, tahlil sonuçlarının pozitif çıktığı öğrenildi.

http://balikligol.com/images/news/1769.jpg
Bu sene KKKA hastalığından hayatını kaybeden ilk hasta olan Ayşe Ocak'ın cenazesi, eşi Servet Ocak ve çocukları tarafından Tıp Fakültesi Hastanesi'nden Ladik ilçesi Ayvalı köyüne götürüldü. Yatsı namazından sonra toplanan köylüler cenazeyi getirildiği kamyonetten indirmeden karanlıkta cenaze namazını kılarken, cenaze tabuttan indirilmeden defnedileceği mezara kadar götürüldü. Daha önceden iş makinesi tarafından kazılan mezara tabutu ile birlikte defnedilen Ayşe Ocak'ın tabutunu taşıyan köylülerin
kullandıkları eldiven ve maskeler de mezara atılırken, mezar iş makinesi ile kapatıldı.
Ayşe Ocak'ın yakınları, Ladik Devlet Hastanesi'nde teşhis konulamamasından şikayet ettiler. Eşinin aniden rahatsızlandığını söyleyen Servet Ocak, "Eşim kendisine kene yapıştığını fark etmemiş. Kene yapıştığını bilseydi bize söylerdi. Biz hastanede öğrendik" derken, oğlu İhsan Ocak, "Kene annemin eteğine yapışmış, oda silkelemiş" diye konuştu.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.