banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Kasap ve Lokantalar Denetlendi

Geçtiğimiz günlerde ekmek fırınlarına yapılan denetimlerin ardından, ekipler bu defa Hilvan’da faaliyet gösteren kasap ve lokantaları denetledi. Yapılan denetimlerde birçok kasap ve lokantaların standartların altında bir performans sergilediği gözlendi.


Hilvan Tarım İlçe Müdürlüğü ile belediye zabıta ekiplerinin ortaklaşa yaptığı sağlık denetiminden geçemeyen bazı kasap ve lokantalara ciddi uyarılarda bulunuldu.

Kurallara Uymayanlar Deşifre Edilecek

Hilvan Tarım İlçe Müdürü İsmail Şeyhanlı, yapılan denetimlerin birer uyarı mahiyetinde olduğunu belirterek ‘Hilvan ilçemizde etkin olarak faaliyet gösteren bazı kasap ve lokantalarda gerekli sağlık koşullarının bulunmadığını gözlemledik. Gerekli sağlık koşullarını oluşturmayan esnaflarımıza uyarıda bulunarak standartlara uygun biçimde çalışmaları için belirli bir süre verdik. Verilen süre içerisinde gerekli koşulları yerine getirmeyen ve halkın sağlığını hiçe sayan kasap ve lokantaları ilçe bazında deşifre edip yasal uygulamaları yerine getireceğiz’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.