Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_6h098m0ngk1lmmd5mn3dkvtpi6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Kahta Umut Der'den muhtaç aileye yardım haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Kahta Umut Der'den muhtaç aileye yardım

Umut Kervanı Platformu’na üye derneklerden Kahta Umut Der, Rehber TV’de yayınlanan ‘Umut Kervanı’ isimli yardım programında mağduriyetleri ekranlara getirilen bir aileye yardımda bulundu.

TV programının ardından kendilerine gönderilen ayni ve nakdi yardımları muhtaç aileye ulaştıran Kahta Umut Der, hayırseverlere teşekkür etti.

Konu ile ilgili konuşan Kahta Umut Der Başkanı Ahmet Yılmaz, “Rehber TV Umut Kervanı Programı vesilesi ile hayırseverlerin göndermiş olduğu yardımları Kahta Umut-Der olarak, muhtaç ailemize ulaştırdık. Allah, bağışta bulunan hayırseverlerimizden ve muhtaçlara ulaşmamıza vesile olan Rehber TV ailesine ve programda emeği geçenlerden razı olsun. Gerek ayni yardımlarımız ile olsun gerek nakdi yardımlarımız ile olsun bu muhtaç aileleri sevindirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Yapılan yardımdan dolayı sevinçlerini dile getiren muhtaç aile ise hayırseverlere ve dernek yetkililerine şükranlarını belirtti. (Ömer Faruk Aydın- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.