banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Kadın Doğum hastanesiyle ilgili ŞOK İddia

Şanlıurfa Kadın Doğum hastanesinde Hemşire ve doktorlarının gelen hastalara karşı ikinci sınıf insan muamelesi yaptığı iddia edildi.
İddianın sahibi Salih Şipak eşinin hastalığının ağırlaşmasıyla eşi Saray Şipak’ı kadın doğum hastanesine götürdüğü Ancak eşinin burda darp edildiğini ve hakarete uğradığını söyledi.

Salih Şipak ” İkinci sınıf insan muamelesi görüyoruz.” diyerek yaşandığı iddia ettiği darp olayına tepki gösterdi.
Hastane de doğumun yapıldığı yere refakatçilerin de alınmadığı, burada hastalar ebelerin insiyatifine bırakıldığını söyleyen şipak; "ebelerden birinin bu urfalılar hayvan gibi doğuruyor nedir bu ya diyerek hastalara hakaret etti ve buna kimse ses çıkaramadı. eşim hiç bir doktor tarafından muayene edilmeden doğumunu gerçekleştirdiler" dedi.
şipak “bizler bir devlet hastanesinde bu muameleye maruz bırakılıyorsak ve yetkililer buna müdahale etme konusunda aciz kalıyorsa, neden hastane duvarlarına “beni türk hekimlerine emanet ediniz” yazısı asılıyor diyerek; yetkililerden durumun bir an önce çözülmesi için yardım istedi.
Genellikle dar gelirli vatandaşların gittiği Şanlıurfa Kadın doğum hastanesinde bu gibi şiddet olaylarına maruz kalan hastalar durumdan oldukça yakınıyorlar.
Yetkilerin bir an önce önlem alması gereken bu durum, Şanlıurfa’lı vatandaşları oldukça gereceğe benziyor.

Kaynak Urfatakip

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.