banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

Her cenazenin adli tıpa gönderilmesine tepki

Kozluk’ta yaşanan ve ölümle sonuçlanan olaylardan sonra cenazelerin Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderilmesine tepki gösteren Kozluk halkı, her cenazenin Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderilmesinin cenaze sahiplerini ve yakınlarını mağdur ettiğini söylediler.

Yetkililerin bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini söyleyen kimi vatandaşlar, savcının, cinayet şüphesi olmayan durumlarda bile cesetlerin adli tıpa gönderildiğini ifade ediyorlar.

Bu durum ilçe halkı nezdinde tepki toplarken, cenaze yakını olan Mahmut B. Adli tıpa gönderilmesi gerekmeyen ölümlerde yetkililerin biraz daha duyarlı olmasını istedi.

En son dün Kozluk’ta elektrik akımına kapılan cenazenin Diyarbakır’a gönderilmesine tepki gösteren yakını Mahmut B., “Her cenaze adli tıpa gönderilecekse buradaki doktor ve savcıya ne gerek var.” şeklinde tepkisini dile getirdi. (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.