banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Hemofili Dernek Başkanı Yıldırım'dan tıp bayramı ziyareti

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Hastaneler yönetimini ziyaret eden Şanlıurfa Hemofili Dernek Başkanı  Ali Yıldırım ve Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kılıç, Şanlıurfa Kamu hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan'ın makamında Dr. Turhan Sulhan’ın yanı sıra Çocuk Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Güzelçicek ve Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Ömer Ufuk Yetgin’in hazır bulunduğu esnada tıp bayramını kutladılar.

Kronik hemofili hastalığı nedeniyle sağlık çalışanları ile daima hemhal olduklarının altını çizen Başkan Ali Yıldırım; “Sağlık alanında son on yıldaki büyük değişimlerle devrim niteliğinde değişimler oldu. Biz de bu değişim içerisinde sağlıkçılardan büyük özveri gördük. Özel günlerinde ziyaret ederek tebriklerimizi ilettik. Sağlığımız için fedakarca gayret gösteren sağlık çalışanlarımızın özel gününde değil, her gün hatırlayarak kendilerine gayretlerinden dolayı müteşekkiriz” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Kamu hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan ise;  “Sosyal Devlet anlayışının en önemli unsurlarından biri sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesidir ve sağlıklı hayat insanların vazgeçemeyeceği en temel haklardan birisidir. “Önce insan” diyen bir yaklaşımla son yıllarda reform niteliğinde yapılmış olan dönüşümler ve bu dönüşümler sonucunda sağlık hizmetlerindeki almış olduğumuz mesafe ve başarı da ortadadır” diyerek dernek başkanı Yıldırım’a teşekkür etti.

 

Haber: Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.