Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_s8a5611jsltc3c39osnumslrm5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Hemofili derneğinden Genel Sekreter Dr.Turhan Sulhan’a ziyaret haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Hemofili derneğinden Genel Sekreter Dr.Turhan Sulhan’a ziyaret

Geçtiğimiz Cuma günü Şanlıurfa’nın önde gelen Sivil Tolum Kuruluşlarından Şanlıurfa Hemofili Derneği de Genel Sekreter Dr.Turhan Sulhan’a tebrik ziyaretinde bulundu. Şanlıurfa Hemofili Dernek Başkanı Ali Yıldırım, Başkan Yardımcısı İ.Halil Kılıç, Yönetim Kurulu üyeleri Nazif Kurt, Mehmet Kırmızılar ile Ahmet Bayaltun’da hazır bulundu. Ziyaret esnasında özellikle üyelerinin son dönemlerde yaşadıkları sıkıntıları dile getiren Başkan Ali Yıldırım, ‘son zamanlarda özellikle Balıklıgöl devlet hastanesinde Hemofili hastaları olarak sıkıntılar yaşamaktayız. Üyelerimizin Hemofilili hastalarına yönelik bir doktorun yaptırımlarını hiçbir şekilde tavsif etmiyoruz. Sizinde bildiğiniz gibi Hemofili hastalığı hiçbir zaman  zamana ve süreye bakmaz Allah korusun ani bir kanamada çok büyük sıkıntılar yaşanmaktadır. Hiçbir engellinin sağlık alanında sorun yaşamamsı için sizden destek istiyoruz.’dedi

GEREKEN YAPILACAK

Şanlıurfa Hemofili Dernek Başkanı Ali Yıldırım ve beraberindeki yönetimi kabul eden Kamu Sağlık Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr.Turhan Sulhan, her alanda olduğu gibi sağlık alanında sorunlar önemli olan bu sorunları çok kısa sürede çözümleyerek halkımıza  destek olmaktır. Sizinde dile getirmiş olduğunuz sorunun bir daha yaşanmaması için gerekli çalışmaları yapacağız. Sadece kent merkezinde değil tüm ilçe ve sağlık kuruluşlarımızdaki sorunları maksimuma indirmek için yeni yapılanmayla halkımıza hizmet edeceğiz’dedi. Genel Sekter ziyaretinden sonra yardımları da ziyaret eden Şanlıurfa Hermofili Dernek Başkanı Ali Yıldırım ve yönetimi yardımcılara da üyelerinin yaşadıkları sorunları dile getirdiler.

SIKINTILAR BELİMİZİ BÜKER

Şanlıurfa Hemofili Dernek Başkanı Ali Yıldırım ‘üyelerimizin bir çoğu maddi durumu iyi olmayan ve inşaatlarda işçi  ve hamallık yaparak geçimlerini sağlayan kişilerdir. Hastalarımızın yüzde 80’nide çocuk yaşta olanlar onların da arkadaşları hayata bağlanmaları içinde günlük kullanmaları gereken ilacı almaları gerekiyorlar alamadıkları takdirde büyük sıkıntılar yaşamaktadırlar.sıkıntıların daha da büyümemesi içinde tüm doktorlarımızdan gerekli itinayı ve desteği bekliyoruz. Hiçbir hastanın kapıda bekletilerek ve sıkıntı oluşturularak bir yere varılmaz. İsmini vermek istemediğim bir doktorumuz geçtiğimiz gün üyelerimize sorun oluşturmuştu. Bu doktorumuzdan da ricamız size gelen  hemofili hastalarını geri çevirmemenizdir.bunun yanı sıra yine birkaç eczanemizde de aynı sorun yaşanmıştı. Bu sorunu Eczacılar Odası ile görüşerek çözüme kavuşturduk. Sorunları yokuşa sürmektense çözüme yönelik çalışmalıyız’dedi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.