Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_up43l8amivnhsrn446aoelkja6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Hastane'den Kavga İle İlgili Açıklama Geldi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Hastane'den Kavga İle İlgili Açıklama Geldi

Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Üç gün önce hastanede meydana gelen kavga ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

Hastane yazılı olarak yaptığı açıklamada; 10 yaş altı çocukların hasta ziyaretinin yasak olmasına rağmen küçük çocuğu ile hasta ziyaretine gelen bir bayan’ın girişte ısrarcı olması nedeni ile çıktığını belirtti.

 

İşte hastanenin olayla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklama: “05.02.2011 tarih ve saat 19.15 te hastanemiz zemin katında bulunan ziyaretçi giriş noktasından kucağında 1–1,5 yaşlarında çocuk bulunan bayan ve beraberinde 3 erkek hastane içerisine ziyaretçi olarak girmek istemiştir.

          Kapı güvenlik görevlisi 10 yaş altı çocukların ziyarete getirilmesinin sakıncalı ve yasak olduğunu, Çocuğu yanındaki kişilerden birine bırakarak içeriye öyle girmelerini söylemiştir. Yapılan inceleme sonucu (kamera kayıtları vs.) bayanın yanında bulunan diğer erkek yakınları bu konuda ısrarcı davranış sergileyerek kadını ve kucağındaki çocuğu güvenlik görevlisinin elini kolunu tutarak içeriye koymaya çalışmışlardır. Görevli izin vermemiştir. Bu defa sözlü olarak küfür edip fiili saldırıda bulunmuşlardır. Olayı çevrede bulunan hasta ziyaretçileri ayırmaya çalışmışlardır. Görevli bu arada hastane polisi ve güvenlik şefini telsizle anons etmiştir. Gelen polis ve güvenlik görevlileri de aynı şekilde fiili saldırıya uğramıştır. Olay adli mercilere intikal etmiştir. Herhangi bir şikâyet söz konusu değildir.

        Hastanemizde hasta ziyareti ile ilgili olarak yataklı tedavi kurumları işletme yönetmeliğinin 96. maddesine göre 10 yaşından aşağı ziyaretçi çocuk kabul edilmez diye hükme bağlanmıştır.

        Bu uygulama tamamen çocuklarımızın sağlığı düşünülerek yapılmıştır.

        Bu anlamda gerek personelimizin gerekse vatandaşlarımızın birbirlerine daha yardımcı olmasıyla birlikte hastanelerimizde verilen hizmetin daha kaliteli olması sağlanacaktır.

        Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.