banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Hastane önü oteli!

Yaz ayının gelmesiyle birlikte Şanlıurfa Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaların yakınları, aşırı sıcaklar etkisiyle hastanenin önünde bulunan bahçede geceyi geçiriyorlar.

 

Sıcaklığın gündüz 43, gece ise 30 derece dolayında olduğu Şanlıurfa'da vatandaşlar, bunaltıcı havalardan korunmak için çeşitli yollara başvuruyor. Şanlıurfa 500 Yataklı Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hasta yakınları, kavurucu çöl sıcakları sebebiyle geceyi hastane bahçesinde geçirerek hastalarından gelecek olan sevindirici haberleri bekliyorlar.

 

500 Yataklı Devlet hastanesinin bahçesine serdikleri halıların üzerine bekleyen vatandaşlar, yiyecek ve içeceklerini de tüketerek geceyi de burada geçiriyor.

 

Hastane çevresinde ilginç bir manzara ortaya çıkarken burada bulunan vatandaşların ise hallerinden son derece memnun oldukları gözleniliyor.

Murat Çiftçi / GAP Gündemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.