banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Harran’da Yeşil Kart çilesi VİDEO
Harran’da Genel Sağlık Sigortası Kanunu kapsamında sosyal güvencesi olmayanların yaptırması istenen gelir testi ve yeşil kart vizelerini yenilemek isteyenler, Yeşil Kart Bürosu önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Gelir testi ve yeşil kart vizelerini yenilemek isteyen yüzlerce kişi sabah erken saatlerden itibaren Yeşil Kart Bürosu'na akın etti.



SÜRE UZATILSIN

Sıranın kendilerine gelmesini bekleyen vatandaşlar ise "Bazı kişiler günlerdir gelip sıraya giriyor ama bir türlü işlemini yaptıramıyor. Sabah erken saatlerde kuyruğa giriyoruz ve saatlerce sıra gelmesi için bekliyoruz. Ancak bir türlü kuyruk ilerlemiyor. Gelir testi için tanınan süre çok az. Ay sonuna kadar insanların kayıtlarını yaptırması mümkün değil, tarihin uzatılmasını istiyoruz" dedi.

Gelir testi yaptırmak için kuyrukta bekleyenler de kayıt yaptırmak için sırada olduklarını belirterek, "Hiçbir gelirimiz yok. Bu haldeyken ayda 213 lira ceza ödememek için mecburen soğuk havada kuyrukta bekliyoruz" diye konuştu.
Kaynak: Kanalurfa.com





Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.