banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Hakkari; Bitkisel ilaçları dikkatli alın

Geleneksel olarak uzun yıllardan beri tedavide organ yapılarına uygun hangi bitkinin hangi organa daha iyi gelebileceği konusunda araştırmalar yapan Herbalist İbrahim Hakkari, insanda bulunan organ yapılarının yaratılıştan dolayı soğuk veya sıcak özelliklere sahip olarak enerji alıp verdiklerini söyledi.
İbrahim Hakkari yaptığı açıklamasında, vücutta bulunan soğuk aşırılığında enerji veren akciğer, mide, beyin, kemik ve deri hastalıklarında kullanılması gereken sıcak özellikli ısıtıcı bitkilerin iyi geldiğini belirtti. Hakkari, sıcak aşırılığında enerji veren karaciğer, kalp, safra, böbrekler ile sinirlerden kaynaklanan hastalıklara da soğuk yapıda serinletici özelliklere sahip bitkilerin kullanılmasının daha faydalı olacağını söyledi. Hakkari, "Bu organ ve bitki yapılarının soğuk veya sıcak kavramları
tarihsel süreçlerden günümüze sayısız deney, araştırmalardan geçerek geldiğini ve bu süreci derinlemesine araştıran bilginlerin başında ise İbn-i Sina'nın buldu. Bu özelliklerin bazı bitki uzmanları tarafından dikkate alınmayarak önerilmesinin insan sağlığı açısından fayda yerine zarar vererek, yanılmalarına ve zaman kaybına sebep olur. Bu nedenlerden dolayı insanların kendi organ yapılarını dikkate alarak tedavilerde kullanılan bitkisel ilaçlarında özelliklerini bilmesi gerekiyor. Kimi zaman kesin ölür
diye teşhis konulan hastanın doğal yöntemlere başvurarak yönelmesi ve tedavi görerek şifa bulmasının arkasında bu nedenler var. Bu söylemlerinden dolayı teknolojik olarak gelişen bilimsel tıbba karşı olmadığını sadece bilginlerin gösterdiği yöntemlerin üniversitelerde uygulanmadığını ve genel anlamda yüzyıllar öncesi uygulanan yöntemlerin günümüzde de başarılı olacak" dedi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.