banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Gaziantep'te dar gelirli ailelere odun dağıtıldı

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yol kenarları ve yeşil alanlardaki ağaçların budamalarından elde edilen odunları dar gelirli ailelere yakacak olarak dağıttı.

Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne ait fidanlık alanında dar gelirli ailelere verilmek üzere biriktirilen odunlar, buradaki işçiler tarafından hızarla küçültülerek depoda istifleniyor.

Daha sonra 50’şer kilogram halinde çuvallara doldurulan odunlar, daha önceden belirlenen dar gelirli ailelerin evlerine araçlarla teslim ediliyor.

Her aileye 10 çuval halinde 500 kilogram olarak dağıtılan odunların bu yıl bin aileye ulaştırılması hedefleniyor.

Yol kenarlarında, park ve bahçelerde, tüm yeşil alanlarda kurumuş, tehlike arz eden ağaçları budadıklarını söyleyen yetkililer, böylece ağaçların gelişiminin kuvvetlenip sağlıklı yetiştiklerini belirtti.

Projeyi çok başarılı bulduklarını belirten 29 Ekim Mahalle Muhtarı Ali Öztürk, proje sayesinde dar gelirlilerin bir nebze de olsa yakacak alma masrafından kurtardığını dile getirdi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.