banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Gazeteciler Birliğinden Başhekim Korkmaz'a ziyaret

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği, Balıklıgöl Devlet Hastahanesi Başhekimi Opr. Dr. İzzet Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler alıp başarılarının devam etmesi dileğinde bulundu.

     Özellikle Yeşil Kartlılar başta olmak üzere birçok vatandaşımızın fizik tedavi ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve en iyi sağlık hizmetini vatandaşın ayağına kadar götürebilen Bahçelievler İpekyol Caddesi üzerinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini yeniden hizmete açtığı ve son zamanlarda hasta çocuklarımız ve yakınları için adeta çilehaneye dönüşen Çocuk hastahanesinden 50 civarında çocuk hastayı kendi hastahanelerine kabul eden Balıklıgöl Devlet Hastahanesi Başhekimi Opr. Dr. İzzet Korkmaz’ı makamında ziyaret eden Şanlıurfa Gazeteciler Birliği 2. Başkanı Müslüm Abacı, Genel Sekreter Mehmet Talat Akay ve üyelerden Abdülkadir Karacabey, Celal Çiftçi ve Dilek Çiftçi teşekkür ederek başarılarının devam etmesi dileğinde bulundular.

     Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastahanesi Başhekimi Opr. Dr. İzzet Korkmaz ise, Şanlıurfa’da hastalar arasında hiçbir zaman ayrım yapmadıklarını ve Yeşil kartlıları bile 1.sınıf vatandaş olarak gördüklerini belirterek, “Çocuk Hastalıkları Hastahanesinde günde ortalama Bin 500 hastaya poliklinik hizmeti veriliyor. Ancak Çocuk Hastahanesi 229 yatak kapasitesine sahip. Günlük ortalama 450 - 500 hasta yatarak tedavi almakta. Yatak doluluk oranının % 200’den fazla olduğu söyleniyor ve 1 yatağa en az 2 hatta 3 hasta düşmektedir. Bu durum başta hasta ve hasta yakınları, daha sonra gece gündüz fedakârca çalışan meslektaşlarımızı ve sağlık personelini mağdur ederek duruma getirdiği için bizde üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizi 2007 yılında hizmete açmıştık. Ben 10 aylık bir süre Baş Hekimlik görevinden ayrıldığımda kapatılmıştı. Yeniden görevimizin başına geçince tekrar hizmete açtık. Çünkü ihtiyaç var” dedi.   

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.