banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Fizik Tedavi Merkezi Kapatılmayacak

Daha öncekapatılacağı söylenen Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Merkezi kamuoyundan gelen yoğun tepkiler sonucu yanlış karardan dönüldüğü bildirildi.

Konu ile ilgili olarak Kamu Şirket Personelleri Derneği yapılan açıklamada şöyle denildi: KAŞİP olarak 5 gün önce kapatılacak diye bilgi aldığımız Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Merkezi hakkında Genel Başkanımız N.Hakan Aydın’ın ve yöneticilerimizin yapmış olduğu yoğun çaba ve çalışmalar sonucu bugün akşam saatlerinde yetkililerin Balıklıgöl Fizik Tedavi Merkezinin kapatılmayacağını yapmış olduğu yoğun çaba ve çalışmalar sonucunda kesin bir dille taşeron işçilerimizin işsiz kalmayacaklarını müjdeledi.

 

Amacımız orada çalışan kamu şirket personellerimizin işsiz kalmaması ve halkımızın fizik tedavi hizmetinin mahrum bırakılmaması için derneğimiz genel merkezi olarak her zaman ve her platformda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

 

Balıklıgöl Fizik Tedavi Merkezinin kapatılacak olması orada çalışan taşeron işçilerimizi mağdur edecek ve şehrimizin ülkemizin işsiz nüfusuna yenileri de eklenecekti.

 

Kamu şirket personelleri olarak her zaman ve her platformda yapmış olduğumuz çalışmalar sonucu bizlere destek veren ve bu konuyu seslendiren memleketimizin önde gelenlerine, bütün siyasi otoritelere ve bütün basın mensuplarına  ayrıca sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.