banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu

Ev hanımlarına ilk yardım eğitimi
Kent Konseyi Kadın Meclisi, TEGV ve Şanlıurfa Sağlık İl Müdürlüğü işbirliğiyle; "TEGV Şanlıurfa Sevgi Erdoğan Gönül Eğitim Parkında; Sağlık İl müdürlüğünden gelen eğitmenler aracılığıyla TEGV velilerine ve 12'ler Kadın Kültür Merkezinden gelen toplam 45 kadına İlkyardım Eğitimi verildi.
Öncesinde Eğitim Parkı gezdirilerek Parkta yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi arkasından İlkyardım eğitimi verildi.

Eğitimin birinci aşaması tamamlanan kursun ilk gününde bayılan birine nasıl müdahali edileceği anlatıldı. Hangi durumlarda 112 155 gibi ihbar hatlarına nasıl bilgi verileceğine dair b.ilgi verildi.  3 gün sürecek olan kursun yarın ve sonraki gün eğitimin diğer aşamalarını tamamlayacak.
Eğitim uygulamalı olup kadınlar uygulamalarını da keyifle gerçekleştirdiler. Eğitime; Kadın Meclis Başkanı Dilşah Beyaz Öztürkmen, TEGV Yöneticisi Rukiye Dağhan Çetin ve 12'ler Kadın Kültür Merkezi Sorumlusu Tuba İnan Pişkin de katılım sağlayıp; eğitim sonrasında Dilşah Hanım kadınlarla bir araya gelerek onların isteklerini dinledi. Yapacakları çalışmalar hakkında kadınları bilgilendirdi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.