Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_fce49r765ajr6ab24vnpdv9sh3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Diyarbakır Müftülüğünden engelliler yararına yemek haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Diyarbakır Müftülüğünden engelliler yararına yemek

Diyarbakır İl Müftülüğü tarafından, engelli bireyler ve aileleri yararına yemek programı düzenlendi.

Düzenlenen programa Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İşliyen, Diyarbakır Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Çakmakaş, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Işık,Kayapınar İlçe Müftüsü Mehmet Sırrı Şık, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çok sayıda engelli ve aileleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Diyanet İşleri Başkanı Profesör Doktor Mehmet Görmez’in engelliler için göndermiş olduğu yazılı mesaj okundu.

Katılımcılara kısa bir konuşma yapan Diyarbakır İl Müftüsü İşliyen, asıl engelin bedendeki değil, kalpteki engel olduğunu söyledi.

Her insanın bir engelli adayı olduğunu belirten İşliyen, “Asıl engel gözde, ellerde, kollarda ve ayaklarda değil; asıl engel kalplerde olan engeldir. Yani, her insan ya engellidir ya da engelli adayıdır. Biz de tabii Cenabı Hakk’a sığınıyoruz. Öyle bir hadise yaşayıp da ömrümüzün herhangi bir diliminde engelli olmayacağımızın garantisi yoktur.” dedi.

Program, engellilerin,Diyanet İşleri Başkanlığı ve müftülüklerden beklentilerinin dile getirilmesiyle son buldu.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.