banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Diş hastanesinde Urfalıların kuyruk çilesi

Sağlık Bakanlığının hastaneler de bekleme sürelerini kısaltmak üzere 2011 yılında hizmete sunduğu Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS)’ne, Şanlıurfalılar yeterince ilgi göstermeyince Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde kayıt kuyrukları uzamaya başlandı.

 

Hasta ve hasta yakınları ALO 182’den veya internet üzerinden randevu almak yerine, sabahın erken saatlerinden itibaren poliklinik önünde sıra beklemeyi tercih edince uzun kuyruklar oluşuyor.

 

“182’den randevu al, sıra bekleme” sloganı ile işleme konulan 182’den randevu alıp istediğiniz doktora veya yönlendirildiğiniz doktora muayene olabilirsiniz.

 

RANDEVU ALIRKEN BİLİNMESİ GEREKEN TEMEL KURALLAR

En erken 1 gün sonrası için randevu alabilirsiniz.

Randevu aldığınız saatin en az 30 dakika öncesinde randevunuzu iptal edebilir veya dilerseniz başka tarihli randevu oluşturabilirsiniz.

Bir günde kendi adınıza farklı poliklinikler olmak üzere en fazla 2 randevu alabilirsiniz.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.