banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Çiğ köfteden zehirlendiler

Çocukların zehirlendiği gece saat 01:00 sıralarında anlaşıldı. Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na ait Yakacık Hatice Abbas Halim Çocuk Yuvası'nda kalan yaşları 4 ile 7 arasında değişen 5'i erkek 16 çocuk, mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetleri üzerine yuva yetkilileri tarafından Yakacık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yapılan kontrollerde çocuklara gıda zehirlenmesi teşhisi konuldu. Yuva yetkililerinden edinilen bilgilerde, çocuklara akşam saatlerinde çiğköfte ve yaş pasta yedirildiği ortaya çıktı.

VATANDAŞLARDAN ÇİĞKÖFTE TEPKİSİ


Yuva yetkilileri olayla ilgili yorum yapmaktan kaçınırken, hastanede bulunan vatandaşlar olaya tepki gösterdi. Küçük yaştaki çocuklara çiğköfte yedirilmesini eleştiren bir bayan, "İçeride hiç yetişkin yok. Galiba sadece çocuklara yedirmişler. Küçük çocuğa çiğköfte yedirildiği nerede görülmüş? Bu bir rezalet" dedi.

Tedavi gören çocuklarda olayı doğrularken bir kız çocuğu "Yaş pasta ve çiğköfte yedik. Midem bulandı. Arkadaşlarımla birlikte beni hastaneye getirdiler" diye konuştu.
Tedavileri devam eden çocuklardan 6'sının durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.