banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon ak parti Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Ağaoğlu

Bingöl'de kar yağışı

Meteoroloji verilerinin Bingöl ve çevresinde kar yağışının beklendiği şeklindeki açıklamalarının ardından beklenen kar yağışı bu sabah gerçekleşti.

Bingöl Şehir merkezi ve genelinde bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışının Cumartesi günü’ne kadar devam etmesi bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bingöl ve ilçelerinde kar yağışı beklendiğinden, başta sürücüler olmak üzere ilgililer ve vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarıldı.

Açıklamanın devamında ise, kar yağışı nedeniyle oluşacak olan don ve buzlanmadan dolayı sürücülerin dikkatli olması ve zincirsiz trafiğe çıkmamaları istendiği belirtildi. (Nihat Kanat– İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.