banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Balıklıgöl Mehmet Tahir Güllüoğlu Guy Lucien Michel Landel Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ŞUTSO) Mehmet Yetim

Beyninden Elma Büyüklüğünde Kist Çıktı
OSM Ortadoğu Hastanesi Acil Servisine bilinci kapalı olarak getirilen 67 yaşındaki Hatice Bağış’ın beyninden elma büyüklüğünde kist çıkarıldı. 1 hafta gözlem altında tutulan Bağış taburcu oldu.
Edinilen bilgiye göre; daha önce kalp rahatsızlığı bulunan 67 yaşındaki Hatice Bağış aniden fenalaştı. OSM Ortadoğu Hastanesi Acil servisine getirilen Hatice Bağış acilen Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. M. Fuat Torun tarafından muayene edildi. Gerekli tetkiklerin yapılmasının ardından acil ameliyat kararı alan doktorlar mikroskop altında yaptıkları ve 2 saat süren operasyonla beyinde bulunan kisti patlatmadan çıkardı. Hastanın ameliyata girerken ölüm riskinin yüksek olduğunu açıklayan Doç. Dr. M. Fuat Torun, “Hastanemizde bulunan imkanlar ve tecrübeli ekibimizin gayreti ile başarılı bir müdahale gerçekleştirdik. Bir hafta serviste takip ettiğimiz hastamızı sağlıklı bir şekilde evine uğurladık.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.