banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Beyhan Çelik kanser hastaları için devrede


Kimse Yok Mu Derneğine başvurarak yardım talebinde bulunan 3 aile Devlet Bakanı Faruk Çelik’in eşi Beyhan Çelik’in devreye girmesi ile ücretsiz tedavi imkânına kavuştu.
Devlet Bakanı Faruk Çelik, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Şanlıurfa’da en büyük desteği eşi Beyhan Hanımdan görüyor.

Kenar mahallelerdeki yoksul kadınlarla bir araya gelen Beyhan Çelik, sorunların çözümü için aktif rol üstleniyor. Önceki gün Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şubesini ziyaret ederek yoksul vatandaşlarla ilgili bilgi alan Beyhan Çelik, kanser tanısı konulan bazı kadınların maddi imkânsızlıklar nedeni ile tedavi olamadığını öğrendi. Şanlıurfa’da Özel bir hastaneden hastaların ücretsiz bir şekilde tedavi edilmesi için söz alan çelik,  ilk olarak Sırrın Mahallesinde tek başına yaşayan 74 yaşındaki Emine Yılmaz’ı ziyaret etti.

Hastalığı nedeni ile bir göğsü alınan Emine Nine, sadece mama ile beslenebildiğini, bakımını yapabilecek kimsesinin bulunmadığını ifade ederek gözyaşı döktü. Ambulansla hastanenin acil servisine alınan Emine Ylmaz, ilk tetkiklerinin ardından Onkoloji Doktoru Elif Özkan’la görüştürülerek tedavi süreci başlatıldı. Bu arada Yenişehir Mahallesine geçen Beyhan Çelik ve beraberindekiler, eşi iflas ettiği için ağır borç yükü altında yaşamlarını sürdürmeye çalışan bir ailenin kapısını çaldı.

Beyhan Çelik, rahim kanseri teşhisi konulan ancak maddi imkânsızlıklar nedeni ile tedavisini yaptıramayan anneye hastanedeki tedavi imkânını müjdeledi. Son olarak Topdağı mahallesine geçen Beyhan Çelik ve beraberindekiler, kanser hastası Keziban Doğan ile görüştü. Birkaç gün önce balkonda düştüğünü anlatan Doğan, ev işlerini yapamayacak durumda olduğunu ifade edince acilen ambulansa bindirilerek hastaneye getirildi.
www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.