banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Batman'da trafik denetimleri sıklaştı

Batman’ın en büyük sorunlarından olan trafik sorununun önüne geçmek için trafik ekipleri denetimlerini arttırdı. Trafik polisleri hatalı, çift taraflı, yaya geçidi ve otobüs duraklarına park eden sürücülere para cezası uyguluyor.

Batman’ın trafik yoğunluğu en fazla olan yerlerden Turgut Özal ile Cumhuriyet Bulvarında; yaya geçitlerinde, duraklarda ve çift taraflı park edilmiş araçların trafik akışını olumsuz yönde etkiliyor. Trafik polisleri bunun önüne geçebilmek için kural ihlali yapan sürücülere 88 TL para ceza kesiyor.

Yapılan uygulamalarla trafik kazalarının önlenmesi ve trafik akışının düzenli bir şekilde akması sağlanmaya çalışılırken bu uygulamaların aralıksız devam edeceği belirtildi.

Uygulamayla Batman’ın rahat bir nefes alacağını söyleyen halk, uygulamanın yerinde olduğunu ve bu uygulamanın devam etmesi gerektiğini ifade etti. (M. Sait Çelik- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.