Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_g6jqrquaopjjgr1ji0n6svqpc1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Batman'da öğrencilere bisiklet desteği haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Batman'da öğrencilere bisiklet desteği

Batman Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” çerçevesinde fiziksel aktiviteyi teşvik projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine törenle bisiklet desteği veridi.

Batman İl Sağlık Müdürlüğü binası önünde gerçekleşen törene, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, Halk Sağlığı Müdürü Vecheddin Acar, Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden idareciler, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Halk Sağlığı Müdürü Vecheddin Acar, “Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan ‘Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı’ çerçevesinde, okullarda çocuklarımıza ve gençlerimize düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılmaya çalışılmaktadır. Sağlıklarının korunması, gelecekte sağlık sistemimiz üzerinde oluşabilecek potansiyel yükün azaltılması için fiziksel aktivitenin arttırılmasına yönelik çalışmalar Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından devam ettirilmektedir.” dedi.

Acar, bu amaçla bu yıl Batman’da bisiklet modülü dersini uygulayan ve okul bahçeleri bisiklet uygulama dersine uygun olan her okula 10’ar adet olmak üzere, 18 okula toplam 180 adet bisiklet alındığını belirtti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.