banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Batman'da öğrenci ve öğretmenler çevre temizliği yaptı

Kıbrıs Şehitleri İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, ‘Değerler Eğitimi’ kapsamında çevre temizliği yaptılar.

Milli Eğitim Müdürlüğünün önem verdiği, ‘Değerler Eğitimi’ projesi kapsamında, öğrencilerin temizlik ve düzen alışkanlığını kazanmalarını sağlamak, öğrenci ve velilerde, çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla, Kıbrıs Şehitleri İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, örnek bir çalışmaya imza atarak okul ve çevresinde temizlik yaptılar.

Kıbrıs Şehitleri ilkokulunda öğretmenler önce öğrencilere kişisel bakım ve hijyen eğitimi verdi. Ardından öğrenciler, öğretmenler ve idareciler, okulun çevresinde ikamet eden mahalle sakinleriyle birlikte, temizlik kampanyası gerçekleştirdiler.

‘Değerler Eğitimi’ kapsamında gerçekleşen çevre temizliği ile öğrencilerde ve çevre sakinlerinde farkındalık oluşturmanın hedeflendiği ifade edildi. Gerçekleştirilen temizlik kampanyası kapsamında, mahalle sakinleri ile sohbet edilerek, kampanya hakkında bilgiler verildi.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.