banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Akman’dan Hemofili Derneğine ziyaret

Akman’la birlikte AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin İfşaa, İl Yönetiminden Mehmet Karadağ, Mahmut Uğurlu, Merkez İlçe Genel Sekreteri Şerdil Karahan,Yakubiye Mahalle Muhtarı Abdulkadir Akbaş ile Çocuk Hastanesi Müdürü Şemseddin Nas, eşlik ettiler. Derneği ziyaret eden Akman’ı Dernek Başkanı Ali Yıldırım başta olmak üzere Başkan Yardımcısı İ.Halil Kılıç, Nazif Kurt, Mehmet Kırmızılar, Mehmet Bali, Necmi Sağıroğlu,Yusuf Kaya karşıladılar.

Ziyarette, dernek Başkanı Ali Yıldırım, dernek ve üyeler ile ilgili olarak sorunları Milletvekiline aktarırken; “Şanlıurfa Hemofili Derneği olarak şahsım başta olmak üzere tüm üyelerim adına Milletvekilimiz Yahya Akman’ın böylesi anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.Şanlıurfa Hemofili derneği sivil toplum kuruluşu olması hesabıyla ilimizin sorunlarını takip etmekte ve çözümü içinde var gücü ile çalışmaktadır. Sorunların çözümü noktasında her şeyi devletten beklemekte doğru değildir. Herkes üzerine düşeni yerine getirirse hiçbir sorun da kalmayacaktır. Bu bağlamda bizde üzerimize düşeni fazlası ile yerine getirmekten hiçbir zaman kaçınmadık ve kaçınmayacağız” dedi.

 

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Milletvekili Yahya Akman ise; “Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak kendisi ile görüştüğümüz ve görüş alış verişinde bulunduğumuz Şanlıurfa Hemofili Dernek Başkanı Ali Yıldırım’ı her türlü desteğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki birlikte hareket edildiği sürece başkanımızda belirttiği gibi hiçbir sorun çözümsüz kalmayacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.