banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Aile hekimleri ve sağlık elemanlarına eğitim

Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Ruh Sağlığı Programları Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddeler Şubesi, 0-6 Yaş Çocuğun ‘Psikososyal Gelişimini Destekleme Programı’ kapsamındaaile hekimleri ve aile sağlığı elemanlarına eğitim verdi.

Program kapsamında Doktor Murat AKTAR, Psikolog Berçem Eroğlu, Psikolog Güneş Yaman, hemşire Özlem Kaba Çağlayan, ebe Hayat Akmeşe  tarafından eğitim verildi.

Eğitimde; olgu tartışması, beyin gelişimi ve sağlık, görüşme teknikleri, ÇPGD programı izlem formunun incelenmesi ve veri aktarım sistemi konularında slayt ve video gösterimi yapıldı.

Eğitim sonucunda katılımcılara katılım belgeleri verildi. Söz konusu eğitimler yıl içerisinde ihtiyaca göre devam edecek.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.