banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

15 KİLO KİTLE İLE YILLARCA YAŞADI

Yıllarca 15 Kilo Kitle İle Yaşamını Sürdürdü

Şanlıurfa’da oturan, şiddetli karın ağrısı şikâyeti ile daha önce bölgede birçok hastaneye başvurup karın ağrıları geçmeyen G.T adındaki hasta son olarak Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanesi’ne başvurdu. Uz. Dr. Hüseyin Görmüş tarafından yapılan muayenesinde ve tetkiklerinde daha önce fark edilmeyen 15 Kilo büyüklüğünde karın içinde kitle tespit edildi.


Yapılan başarılı operasyon sonra 15 Kilo ağırlığındaki kitle başarılı bir şekilde karın içinde alındı. Tersiyer merkezlerde yapılması gereken bu tür operasyonlar Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanesinde başarılı operasyonlarla yapılıyor.

Ameliyattan sonra henüz birinci günde tamamen iyileşen ve taburcu edilen 42 Yaşındaki G.T bu denli büyük ameliyatı bu kadar yüksek başarı ile gerçekleştiren Uz. Dr. Hüseyin Görmüş’e ve hemşirelerine çok teşekkür ederim.” dedi.  

Artık başta illere gitmenize gerek kalmadı, Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanesi deneyimli Uzman doktor kadrosu ve son teknolojik imkânları ile en ileri ameliyatları başarı içinde yapabilmekte ve tüm bölge halkına hasta memnuniyetini esas alarak kaliteli hizmet vermektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.