banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

Şanlıurfa’da ‘milli ekonomi modelini’ paneli

Medaratörlüğünü Şanlıurfa Yeni Mesaj Gazetesi temsilcisi Mehmet Kirişçi’çinin yaptığı panelde konuşmacı olarak; Yeni Mesaj Gazetesi ve İcmal Dergisi Köşe Yazarı Uğur Kepekçi,  Harran Üniversitesi Makine Müh. Araştırma Görevlisi  Ömer Faruk Yetkin ve  BTP Şanlıurfa İl Başkanı Muzafer Yağmur katıldı.


Prof. Dr. Baydar Baş’ın Rus’ya Parlementosu Duma Meclisinde Milli Ekonomi Modelini Tanıtımının konu aldığı panelde konuşan Panelist Uğur Kepekçi; “Sayın Haydar Başın Rus’ya Parlementosu Duma Meclisinde anlattığı Milli Ekonomi Modelininin üzerine ekonomistleri yaptığı takdir beyanlarının bir kitap oldu. Mecliseteki anlatım büyük takdir gördü. Ama bizdeki medya, Avrupa ve Amerikadan fon’lanan medyamız bu modele ilgisiz. Onlar ilgisiz olabilir ama bu model tüm tarafsız ekonomistler tarafından takdir görüyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.