banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep Sanlıurfa Balıklıgöl PTT 1 Lig ak parti

BBP Genel Başkanı Destici; Biz Türk, Kürt, Arap milliyetçisiyiz (VİDEO)
Şanlıurfa'ya gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Gündemi değerlendirdikten sonra BBP İl Başkanı Sabri Çavcı’nın oğlunun düğün törenine katıldı.



Gaziantep'ten, akşam saatlerinde karayoluyla partisinin Gaziantep İl Başkanı İhsan Kaya ile Şanlıurfa'ya gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, ocak başında düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirip, pazar günü yapılacak olan partisinin 8'nci olağan kongresi hakkında açıklamada bulundu. Sporyum Ocak başında basın toplantısı düzenleyen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 12 Eylül darbesine değinerek, terörün bu ülkenin birinci gündem maddesi olduğunu ve terör sürdükçe birinci gündem maddesi olmaya devam edeceğini   belirtti.



Şanlıurfa’nın ciğer kebabını yiyen Destici, daha sonra partisinin il başkanı Sabri Çavcı'nın oğlu Mustafa Çavcı ile Nazlı Şenbahar'ın düğün törenine katılıp nikah şahitliğini yaptı.

VİDEO GELECEK
Ömer ASLAN / www.balikligol.com



BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.