banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep Sanlıurfa Urfa Sanlıurfa Haber ak parti

THM'dan Gül Yüzlü Sevdiğim Konseri

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Konservatuarı Birimi Türk Halk Müziği Topluluğu "Gül Yüzlü Sevdiğim" adlı konserini Mozaik AVM Kongre ve Nikâh Salonu'nda ücretsiz olarak gerçekleştirdi.

     20 saz ve ses sanatçısının sahne aldığı konsere, Belediye Başkan Vekili Ahmet Al, Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ ile kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

   M.Bakır Karadağlı şefliğinde 2 bölümden oluşan konserde, birbirinden güzel 20'i aşkın eser seslendirildi. Konser sonunda dinleyenler koroyu ayakta alkışladılar. Koro elamanlarını birer birer tebrik eden Belediye Başkan Vekili Ahmet Al sanatçılara birer karanfil takdim etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.